top of page
Derk de Kloet 163.jpg

SWING, PRESENTATIE EN TECHNIEK

'Podium ervaring die goed van pas komt!'

De ervaring van deze professionals op het gebied van muziek, bedrijfstrainingen en techniek wordt gebundeld. Hierdoor is de basis voor een succesvolle bijeenkomst of event gelegd. U kan zich verder richten op de inhoud van uw programma; uw deelnemers of gasten kunnen rekenen op swingende muziek, een dynamische presentatie en goede techniek. Wij sluiten aan bij uw ideeën en kunnen samen een op maat gesneden programma creëren.

IMG_2795_edited_edited_edited.jpg
IMG_2934.jpg

OP MAAT GEMAAKT!

' Van het begin tot het einde is er een mooie dynamiek!'

Maak van een bijeenkomst een swingende gebeurtenis. Naast de muziek zal er door een dynamische presentatie verbinding ontstaan tussen de inhoud van het programma en de deelnemers of uw gasten. 

Wij kunnen daarbij de techniek rondom uw bijeenkomst volledig verzorgen. 

ALLROUND TECHNISCHE ONDERSTEUNING

'Als niemand het over het geluid heeft; dan is het goed!'

Technische ondersteuning is al te vaak een onderdeel van een event waar niet goed over wordt nagedacht. En het is zo belangrijk dat uw publiek comfortabel kan luisteren naar een toespraak, kan kijken naar film of presentatie en dat het licht goed is afgestemd op iedere situatie. De geruststellende gedachten dat de techniek in professionele handen is stelt u in staat u volledig te richten op uw taak tijdens de bijeenkomst.

f39e0c31-453e-4b87-b5f3-b088a220cee0_edited.jpg

Night Club!


Wining and dining with a swinging Combo. A combination of Jazz, Swing, Latin, Ballads and Rhythm & Blues. Music suitable for an intimate setting.... 
'Post Time'

Wining and dining met een swingend Combo. Een combinatie van Jazz, Swing, Latin, Ballads en Rhythm & Blues. Muziek geschikt voor een intieme setting....

'Post Time'

1911712_811876062174948_1166709094_n_edited.jpg
Derk de Kloet & Big Band

Show Time!

For a spectacular Show with an overwhelming Big Band. A nice combination with high-profile instrumentalists. A cocktail of Swing, Jazz, Rhythm and Blues, Latin and Ballads.

Voor een spectaculaire Show met een overweldigende Big Band. Een mooie combinatie met spraakmakende instrumentalisten. Een cocktail van Swing, Jazz, Rhythm and Blues, Latin en Ballads.

NU BOEKEN

Kortenhoefsedijk 147, 1241 LX Kortenhoef, Netherlands

06 20610505

Bedankt voor de inzending!

Theater Lights
bottom of page