March 21, 2020

February 26, 2019

February 23, 2019

March 20, 2018

February 12, 2018

February 2, 2018

January 19, 2018

Please reload

Recente berichten

Lift je Leven!

March 21, 2020

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Bewust Talent

February 12, 2018

 

 

De ontwikkel zones Zelfregie, Instelling en Leefstijl! Hoe bewust bent u hiervan?  

 

 

 

Mijn ervaring is dat als je binnen een bijeenkomst de bovenstaande afbeelding behandelt er een interessant gesprek ontstaat. Het spreekt tot de verbeelding en mensen kunnen met elkaar onderzoeken wat er beter kan. Het zijn misschien hele persoonlijke punten van aandacht maar ook punten die een team kunnen inspireren om te verbeteren. Het gaat hier om basisbegrippen die ook terug te vinden zijn binnen het werk van onder anderen Carol Dweck over mindset en het werk van Daniel Coleman over emotionele intelligentie. 

 

Zet een begrip of meerdere begrippen centraal. Je kijkt naar wat er goed gaat en waar aandachtspunten zitten. Benoem vooral het goede en werk verder uit wat er gedaan kan worden om te verbeteren. Zijn er begrippen die relevant zijn maar er niet bij staan? Geen probleem, zet ze er gewoon bij. Ieder woord vertegenwoordigt een bouwsteen om met aandacht te werken aan persoonlijke vitaliteit en een effectieve samenwerking. En we weten wat dat kan opleveren nietwaar!? Ga er gerust eens mee aan de gang.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square