• Derk de Kloet

Optredens Afgelast door Maatregelen

Op 14 juli stond er Grand Opening op het programma. Grand Café Bazs opent de deuren van een mooie zaak waar veel ruimte zal zijn voor Jazz en andere swingende muziek. Ik had een mooi vooruitzicht van zeven optredens. Helaas kan het niet doorgaan door de nieuwe maatregelen die op 10 juli zijn ingegaan. Dit keer vind ik er wel wat van. Omdat het geen event is mag het niet. Was het wel een event geweest dan had het wel gemogen. Natuurlijk vind ik daar wat van! Ik denk aan al de professionals die dit raakt. Die steeds mee hebben bewogen met de maatregelen, die steeds hebben georganiseerd en blijven doorbijten. Nog even hopelijk en dan kan het wel weer; nog steeds verstandig. Ik richt me op de acties die ik direct kan beïnvloeden. En dat is in dit geval: repeteren zodat als we weer mogen we volledig Fit en Scherp klaar staan om het publiek te entertainen. #bazshoreca #Liveentertainment #entertainment #jazzlive4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven