• Derk de Kloet

Lift je Leven!


Stichting LIFT – opgericht in 2012 – wil mensen in staat te stellen een duurzame leefstijl (met de drie pijlers: geld, groen en gezondheid) te ontwikkelen en vooral in de praktijk te brengen. Dit doen we door middel van het Liftjeleven actieprogramma, onderzoek en publicaties. Ons ideaal is dat mensen zorgvuldig omgaan met alles wat er is: met spullen en geld, met de aarde en de natuur, maar ook met zichzelf en vooral ook met elkaar.

Stichting LIFT richt zich op een blijvende gedragsverandering en wil een positieve impact hebben op het leven van mensen.

Kijk ook de komende tijd naar Doe maar Duurzaam op RTLZ.

Hieronder een indruk van het Lift je Leven programma in het RTL4 programma Helemaal gek van!


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven