1f41e138-fa5c-4e01-b224-ed61c5640227_edited.jpg

 

Ik ben Derk de Kloet (23 september 1970) geboren in Hilversum en opgegroeid in Kortenhoef. Ik kom uit een zogenaamd

omroepnest en muziek speelt al vanaf mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven en komt dagelijks terug binnen mijn werk. Sinds 2020 ben ik betrokken bij Stichting Lift en met mijn coachingspraktijk en Live Entertainment is mijn aanbod compleet; om aan een duurzame leefstijl te werken, te reflecteren en plannen te maken en een optreden te bezoeken om te luisteren, te dansen of ondertussen gewoonweg wat te drinken en te eten. 'Post Time'

Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 1989 ben ik de docentenopleiding gaan volgen voor Yoga en Wijsbegeerte.

Ook heb ik de opleiding gedaan tot shiatsu-therapeut en me verdiept in de Japanse bewegingstechnieken Aikido en WADO. De filosofie achter deze technieken is vrij vertaald: de weg naar harmonie. Het doel is betere controle te krijgen over je fysieke en mentale processen.

 

In 1995 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Vanaf 2000 heb ik mijn werk sterk uit kunnen breiden binnen het bedrijfsleven naast de begeleiding/coaching van particulieren. Ik heb zo binnen verschillende bedrijven transitieprocessen en verbetertrajecten begeleid, regelmatig in goede samenwerking met verschillende professionals. Ik kijk mee, luister en geef gevraagd - en waar gewenst- ook ongevraagd advies over onderwerpen

die te maken hebben met samenwerking, cultuur en vitaliteit van de organisatie.

 

De constante factor is dat er mensen aan het werk zijn en dat er haast altijd wel wat te verbeteren valt aan de onderlinge samenwerking. Mensen hebben nu eenmaal voorkeuren. De een ligt je beter dan de ander, nietwaar? Maar dit kan zijn weerslag hebben op het onderling functioneren van medewerkers.

 

Met mijn achtergrond en ervaring kijk ik vooral naar de gedragspatronen binnen een team. Bewust sturen op verbetering van de samenwerkingsprocessen levert niet alleen meer slagvaardigheid en werkplezier van de medewerkers op, maar het bespaart ook gewoon....geld!  

Hoe belangrijk het is om binnen een organisatie hiervoor een gerichte aanpak te hebben blijkt wel uit de vele voorbeelden die vrijwel binnen iedere organisatie te vinden zijn. En dan de berichtgeving in de media. Dagelijks zijn er berichten over stress gerelateerde klachten en de moeite die mensen kunnen hebben met de vele veranderingen.  

Reden genoeg om niet alleen probleemsituaties in uw organisatie aan te pakken, maar vooral ook om een preventieve aanpak te ambiëren. 

Post Time! ..... een geweldige manier om met elkaar te reflecteren is rondom een informeel samenzijn met muziek. Een zeer effectieve manier om met elkaar doelstellingen te formuleren of te herijken.